Wat wij doen

Renolit is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kunststofproducten, waaronder kunststoffolies, membranen en andere kunststofoplossingen. Als eerste in Nederland heeft Colorpanels de mogelijkheid gekregen dit product te vermarkten. Wij bedienen met name de bouwsector waar ons product veel wordt toegepast in nieuwbouw projecten, maar ook zeker in verbouwprojecten.

De folie die we gebruiken staat bekend om zijn buigzaamheid en flexibiliteit, en het wordt vaak gebruikt voor verschillende toepassingen waar gebogen kunststofpanelen nodig zijn. De folie is speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gebogen en gevormd zonder dat dit ten koste gaat van de structurele integriteit of de esthetische kwaliteit van het eindproduct.

Onze folie wordt veelal gebruikt in de bouw- en constructie-industrie, vooral bij projecten waar gebogen of rechte kunststof/aluminiumpanelen nodig zijn, zoals bij luifels, overkappingen, daken en gevelbekleding. Het biedt architecten en ontwerpers de mogelijkheid om creatieve ontwerpen te realiseren en tegelijkertijd de duurzaamheid en prestaties van kunststofmaterialen te benutten.